Postimehe otsepilt: Kehra rikkus Põlva peo

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimub Viljandis Eesti käsipallikarikavõistluste finaalturniir, kus teises poolfinaalis alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 31:20 Põlva Tun/Man'i meeskonna. Jorma Käsper viskas võitjate kasuks viis väravat, Põlva parim oli kuue väravaga Mihkel Tamm. Finaalis kohtuvad seega oodatult Kehra ja Põlva Serviti.

Enne mängu:

Esiliiga liider Põlva/TunMan oli teises ringis üle samas liigas pallivast HC Tallinnast ning veerandfinaalis SK Tapast. Kehra/Horizon Pulp&Paper sai kõigepealt jagu esiliigaklubist Viljandi SK-st ning siis mullusest karikavõitjast Viljandi HC-st.

TunMan ja Kehra kohtusid augustis Tallinna karikaturniiril, kus lõpuks finaali jõudnud põlvalased olid paremad 27:26. «Selles kohtumises oli meil rohkem õnne ja praegu tuleb soosikuks pidada Kehrat,» sõnas TunMani spordidirektor Romet Oone. «Kuna Kehra näol on tegemist proffidega, siis pole mõtet nendega kaasa joosta. Peame rõhuma positsioonirünnakule ning vajame ka sportlikku õnne.»

Kehralaste peatreener Indrek Lillsoo vastast ei alahinda. «TunManil on Serviti kvaliteeti ja eelmises ringis lülitasid nad välja meistriliigas osaleva Tapa,» lausus Lillsoo. «Augustis said nad meist jagu, kuid siis me olime alles hooajaks valmistumas ning mängisime pooliku koosseisuga. Meil peaks praegu olema tugevam treenitus ja seega kavatseme kohe tempo peale panna.»

Postimees.ee näitab kohtumisest otsepilti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles