Degtjarjov: täna saan treenerilt vastu pead, aga homme sajaga sajale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pjotr Degtjarjov.
Pjotr Degtjarjov. Foto: Eesti Ujumisliit

Iisraelis Netanyas toimuval lühirajaujumise EMil ei õnnestunud Pjotr Degtjarjovil ja Martti Aljandil täna finaali jõuda. Degtjarjov sai 50 meetri vabaltujumises 15. ja Aljand 100 meetri rinnuliujumises 12. koha.

«Tänase tulemusega rahul ei ole, vaimselt oli ikka mingi takistus peal. Trennis oli kõik tehtud, puhkus oli piisav, aga midagi jäi puudu. Tahtsin kiiremini ujuda. Pööre läks ka natuke metsa, selle eest ma saan treenerilt vastu pead, oleme seda kõvasti harjutanud. Aga selle taha asi ei jäänud. Mõtlen nüüd asjade üle järele ja homme sajaga sajale,» sõnas Degtjarjov poolfinaali järgselt Ujumisliidu pressiteate vahendusel.

«Oleksin tahtnud ikka finaali, aga täna oli see ilmselt minu maksimum. Vorm on tegelikult väga ok ja lubaks kiiremini ujuda, aga terve sügis on olnud selline lonkav konnatehnika. Oleme küll palju vaeva näinud, et seda parandada, aga ilmselt praegu midagi logiseb veel kuskilt. Aga vaatasin, et 12. koht, mis seal ikka, võtan ära! Homme 100 meetri kompleksis uus katse,» jagas Aljand värskeid muljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles