Ajakirjanikke siunanud Alonso kinnitus: ma ei võta vaheaastat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas McLareni võistkonnas sõitev Fernando Alonso kinnitas, et ei võta 2016. aastal vaheaastat, vaid võistleb sarjas edasi. Vastavad kuulujutud hakkasid levima pärast intervjuud tiimi juhi Ron Dennisega, kuid Alonso sõnul üritasid ajakirjanikud olematust kohast uudist leida.

Dennis lausus enne Abu Dhabi etappi, et Alonso vaheaasta «on võimalus», mille suhtes ta ise on «avatult meelestatud». Selline kommentaar tuli üllatusena ka Alonsole endale, kuid hispaanlane muutis seejärel olukorda segasemaks, öeldes esmalt, et ei kavatse võidusõidust kõrvale jääda, kuid lisades siis: «Ega kunagi ei tea sajaprotsendiliselt, mis võib juhtuda.»

Nüüd vastas Alonso väljaande Autosport küsimusele, kas ta sõidab kindlasti märtsis peetaval hooaja avaetapil McLareniga, lühidalt ja selgelt: «Jah. Ron rääkis reedel ühte juttu ning lükkas selle võimaluse laupäeval ümber. Aga siis teda enam ei kuulatud. Mina eitasin lahkumist reedel, laupäeval ja pühapäeval ning kindlasti saan sellest rääkida veel ka jaanuaris ja veebruaris,» oli hispaanlane sarkastiline.

Enda sõnul rääkis ta eelmisel reedel Dennisega ning too lubas järgmise päeva intervjuudes öeldu ära klaarida. «Laupäeval tegigi ta täpselt seda, aga siis ei tsiteerinud teda enam keegi,» nentis Alonso, kelle leping McLareniga kehtib veel kaks aastat. Hispaanlane on öelnud, et tahab karjääri selles meeskonnas lõpetada, kuid ei soovinud spekuleerida, kas see võikski juhtuda kahe aasta pärast. «Praegu on liiga vara sellest mõelda. Vaatame pooleteise aasta pärast, mis seisus oleme, millised eesmärgid oleme suutnud täita ja millised on jäänud täitmata ning kas mul on veel indu vormel-1 sarjas jätkata,» sõnas Alonso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles