Tseiko ja Smoldarev võidutsesid Number One Fight Showl

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Smoldarev.
Deniss Smoldarev. Foto: Mixfight.ru

Tondiraba jäähallis toimunud Number ONE Fight Showl näitasid head minekut Eesti MMA sportlased Denis Smoldarev ja Alik Tseiko. Tseiko tegi matši väga kogenud hispaanlase Manuel Garciaga, kelle kontol on üle neljakümne matši. Tseikol õnnestus esimeses raundis maas hispaanlase jalgadest mööduda ja küljelt kägistusega alistada, kirjutab portaal Raskesport.ee.

Õhtu peamatšis kohtus Denis Smoldarev Chaban Ka'ga Prantsusmaalt. Smoldarev maadles igas raundis Ka enda alla ja võttis löökidega kindla otsuse, võites kõik raundid. MMA matšid peeti M-1 liiga reeglite järgi, kus punkte annavad vaid heited ja tugevalt tabanud löögid, püsti- ja maasmaadluse positsioonivõitlust, aktiivsust ning ringi kontrolli punktikohtunikud ei hinda.

Smoldarevi järgmiseks matšiks on M-1 tiitlimatš tšempioni Marcin Tybura vastu. Eelmises jõukatsumises tuli Smoldarevil poolaka kägistusele alistuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles