Postimehe otsepilt: käsipalli karikasarja pronksimängu võitis Põlva/TunMan

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti karikavõistluste pronksikohtumine oli tänavu Põlva siseasi, kui vastamisi läksid TunMan/Põlva ja Põlva Tarbijate Ühistu. Mängu võitis seisuga 28:24 Tun/Mani meeskond. Võitjate parimana viskas Rasmus Käo kuus väravat, Tarbijate Ühistu suurimaks skoorijaks oli 11 väravat visanud Sergei Ljubtšenko.

Kell 18 järgneb karikafinaal, kus teineteiselt võtavad mõõtu viimaste aastate valitsejad Põlva Serviti ja HC Kehra. Postimees näitab nii pronksikohtumist kui ka finaali otsepildis.

Enne mängu:

Esiliigaklubi Põlva Tarbijate Ühistu kaotas poolfinaalis Põlva Servitile 31:40 (14:21). Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken, Tõnu Jõks, Raiko Rudissaar, Henri Sillaste ja Andri Ternovõi 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Serhi Ljubtšenko 8 ning Sander Sarapuu 4 väravaga.

Esiliiga liider Põlva/TunMan tunnistas poolfinaalis Kehra/Horizon Pulp&Paperi paremust tulemusega 20:31 (10:16). Võitjate resultatiivseimad olid Jorma Käsper 5 ning Uku-Tanel Laast, Kaupo Liiva ja Marko Slastinovski 4 tabamusega. Kaotajate edukaimad skooritegijad olid Mihkel Tamm 6 ja Priit Jõks 4 väravaga.

Põlva/TunMani spordidirektor Romet Oone: «Kui meie saime mängida pingevabalt, siis Kehra puhul oli märgata soosikukoormat. Alguses tegutsesid nad üleolevalt, kuid lõpuks võtsid oma ära. Jäime rahule, sest suutsime oma plaanidest kinni pidada. Saime edukalt neutraliseeritud Kehra kiirrünnakud ning ise mängisime rahulikult. Kolmanda koha matši võitame täie tõsidusega, sest pronks võidetakse, mitte ei kaotata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles