Kahevõistlejaid kimbutab Norras jälle kehv ilm

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Kahevõistlejad on MK-sarjas jätkuvalt hädas ilmastikutingimustega, sest sarnaselt Rukal peetud avaetapile jäeti täna ka Lillehammeris hüppevõistlus ära. Suusarajale minnakse eilse eelvõistluse tulemuste põhjal.

Nii stardib esimesena poolakas Szczepan Kupczak, kes hüppas eile treeningutel 133,5 meetrit ja sai selle eest 143,6 punkti. Teisena pääseb 9 sekundit hiljem rajale austerlane Fabian Steindl, kes hüppas küll 139 meetrit, kuid andis maandumisega kõvasti stiilipunkte ära. Kolmanda koha sai eelvõistluse hüpete põhjal prantslane Francois Braud.

Kristjan Ilves hüppas eile 120,5 meetrit, sai 95,1 punkti ja pääseb suusarajale liidrist 1.56 hiljem. Karl-August Tiirmaa hüpe ebaõnnestus ja kandus vaid 99 meetri peale ning nii on Tiirmaa üks viiest mehest, kes täna kahjuks suusarajale ei pääse. Murdmaasõit algab kell 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles