Vähi ja Leinvald osalevad klassikalise kulturismi MMil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Vähi.
Imre Vähi. Foto: fitness.ee

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Budapestis klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlused, Eestit esindavad Imre Vähi ja Jüri Leinvald.

Suurimad ootused on seotud eelkõige Vähiga (spordiklubist Fittest), kes viimasel viiel suurvõistlusel on pääsenud finaali ehk kuue parema sekka.

Säravaimad saavutused on Vähil 2005. ja 2009. aastal EMil võidetud pronksmedal. Vähi on olnud ka Eesti kulturismi- ja fitnessi liidu parim sportlane aastatel 2007 ja 2008. Vähi võistleb pikkuskategoorias -175 cm.

Lisaks Vähile sõidab oma esimesele rahvusvahelisele tiitlivõistlusele Jüri Leinvald (spordiklubist Sparta Sport), kes võistleb pikkuskategoorias +180cm. Leinvald on selle aasta Eesti meister klassikalises kulturismis ja Põhjamaade meistrivõistluste pronksmedali omanik.

Laupäeval 20.novembril toimub eelvõistlus ja 21.novembril finaal. Rahvusvahelise kohtuniku ja delegaadina saadab sportlasi EKFL peasekretär Indrek Otsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles