Kehra peatreener karikavõidust: meil oli suurem tahtmine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Kehra meeskond.
Võidukas Kehra meeskond. Foto: Eesti Käsipalliliidu Facebooki leht

Aastase vaheaja järel tuli Eesti meeste käsipallikarikavõitjaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas Viljandis toimunud finaalkohtumises Põlva Serviti 35:33 (17:12).

Kogu mängu domineerinud, kuid lõpus 2012. aasta karikavõitja Serviti järele lasknud kehralaste resultatiivseimad olid Kaspar Lees 9, Marko Slastinovksi 7 ning Uku-Tanel Laast 6 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Ardo Puna 13 ja Henri Sillaste 5 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo kiitas oma hoolealuste avapoolaja kaitsemängu. «Saime paremini mängu sisse ja vaheajal tundus, et võit tuleb lihtsalt. Tegemist oli siiski finaaliga ning Serviti pingutas maksimaalselt lõpuni. Seekord oli meil suurem tahtmine ja võitlesime kõvasti. Mänguliselt meeskondadel erilist vahet polnud, aga avapoolajal olime kaitses head,» rääkis Lillsoo.

Serviti juhendaja Kalmer Musting tunnistas, et täna näitasid märgid Kehra kasuks. «Esimesel poolajal tegime palju tehnilist praaki, mille pealt Kehra teenis kiirrünnakuid. Pärast vaheaega saime kaitse toimima, mis tõi ka meile kiirrünnakuid, kuid Kehra tegutses kokkuvõttes kindlamalt. Meie jaoks oli suureks löögiks see, et väravavaht Eston Varusk haigestus enne kohtumist. Denis Lõokene tegutses küll hästi, kuid oleks võinud kindlam olla,» tunnistas Musting.

Pronksikohtumises sai Põlva/TunMan esiliigaklubide duellis 28:24 (14:13) jagu Põlva Tarbijate Ühistust. Rasmus Käo tõi võitjatele 6 ning Serhi Ljubtšenko kaotajatele 11 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles