Real on mures: Cristiano Ronaldo on leidnud endale poiss-sõbra?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Badr Hari ja Cristiano Ronaldo.
Badr Hari ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi tähtmängija Cristiano Ronaldo oli pikka aega suhtes venelannast modelli Irina Shaykiga. Praegu on Ronaldo aga vaba mees ning teda on seostatud mitmete kaunite naisterahvastega. Nüüd spekuleeritakse, et Ronaldo on suhtes hoopis Maroko kickpoksija Badr Hari’ga.

Sel nädalal asuti antud teemat esmalt arutlema Hispaania meedias ja seejärel sepkuleeriti selle üle avalikult ka Prantsusmaa televisioonis. «Mind huvitab, kas jalgpallurite platsivälised tegevused mõjutavad ka nende mängu väljakul. Kui võtta Cristiano Ronaldo näide, siis nädalas kolm või neli korda Marokosse lendamine avaldab lõpuks kindlasti mõju,» rääkis saatejuht Daniel Riolo.

Nii kirjutabki väljaanne Extra Confidencial, et Madridi Reali bossid on Ronaldo liigsete lennutundide pärast mures ja kardetakse, et see mõjub tema mänguvormile halvasti. Ronaldo on endale hankinud ka üle 15 miljoni euro maksnud eralennuki Gulfstream G200 ja see on Torrejoni lennuväljal pidevalt stardivalmis, et võtta suund Maroko poole.

Amsterdamis sündinud Hari't peetakse maailma üheks paremaks kickpoksijaks. Hari arvel on karjääri jooksul 106 võitu ja 12 kaotust. 2009. aastal tunnustas teda suurte saavutuste eest ka Maroko kuningas Mohammed VI.

Badr Hari ja Cristiano Ronaldo. Foto:
Badr Hari ja Cristiano Ronaldo. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles