Mourinho: Meistrite liiga lootused said tõsise tagasilöögi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tunnistas eilse kaotuse järel, et neil on nüüd juba raske püüda hooaja lõpus kohta nelja parema seas (koht nelja parema seas tagab pääsme Meistrite liigasse).

Chelsea jäi eile koduväljakul 0:1 alla Bournemouthile. Turniiritabelis paikneb Chelsea nüüd 15 punktiga 14. kohal. Neljandal positsioonil oleval Manchester Unitedil on koos 29 silma, kirjutab The Guardian.

«Enne seda kohtumist uskusin, et võime hooaja lõpetada nelja parema seas,» sõnas Mourinho pärast eilset kaotust. «Loomulikult olen ma mures. Kui meie mängijad ei suuda igal päeval maksimumi anda, siis on see probleem.»

Mourinho sõnul on suutnud seni liigas kõige parema mulje jätta Leicester City, kes suudab komistamisi vältida. «Peaaegu kõik kaotavad punkte. Ainult Leicester suudab mängida stabiilselt ja võita. Arvan, et hooaja kokkuvõtet silmas pidades peame nüüd seadma enda sihiks jõudmise kuue parema sekka,» lisas Mourinho.

Turniiritabelis hoiab Leicester City 32 silmaga esikohta, teine on Londoni Arsenal 30ga, kolmas Manchester City 29ga ja neljas Manchester United 29ga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles