Williamsi 37 punktist ei piisanud: Tartu Bigbank alistas põnevuslahingus Tallinna Selveri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Saja liigas läksid tänases põnevuskohtumises vastamisi Tartu Bigbank ning Tallinna Selver, kes pakkusid korraliku viiegeimilise vaatemängu. 3:2 võidu võttis lõpuks Tartu meeskond. Postimees näitas kohtumisest otsepilti, mis on ka järelvaadatav.

Avageimi võitis Tartu 30:28 ja teise 25:23. Kolmanda ja neljandas geimis oli aga parem Selver, vastavalt 25:22 ja 31:29. Otsustava viienda geimi võitis Tartu 15:13, mängu viimase punkti tõi Tartu pikakasvuline sidemängija Robert Viiber.

Tartu resultatiivseimana tõi Taavi Nõmmistu 22 punkti, 20 punkti tõi Kristo Kollo ja 15 silma lisas Henri Treial. Selveri suurim punktitooja oli 37 punktiga Lincoln Williams.

Viienda järjestikuse võidu teenis aga heas hoos olev Rakvere Võrkpalliklubi, kes sai 3:1 jagu Järvamaast.

Enne mängu:

Turniiritabelis on Tartu praegu 18 punktiga teisel positsioonil. Ühe kohtumise rohkem pidanud Tallinna Selver on 16 silmaga neljas. Tabeliliider on Pärnu Võrkpalliklubi 18 punktiga.

Mängust näeb otsepilti Postimees.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles