Fotouudis: Ralf Aron sai kuulsuste keskel karika ja tegi pilti koos Sebastian Vetteliga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron ja Sebastian Vettel.
Ralf Aron ja Sebastian Vettel. Foto: Ralf Aron / Facebook

Tänavu ülivõimsa ülekaaluga Itaalia vormel-4 sarja võitnud 17-aastane Ralf Aron sai võidukarika kätte Pariisis peetud Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) pidulikul galaõhtul. Lisaks lavale pääsemisele sai Aron pilti teha ka neljakordse vormel-1 sarja maailmameistri Sebastian Vetteliga.

«Oli imeline tunne saada FIA auhind kätte samal laval koos autospordilegendidega! Üks karjääri ägedamaid hetki! Aitäh foto eest, Sebastian!» kirjutas Aron sotsiaalmeedias pildile kommentaariks.

Tänavu teist hooaega vormeliroolis istunud Aron võitis Itaalia sarjas 21 sõidust üheksa ning edestas lähimat konkurenti enam kui saja punktiga. Ühtlasi võistles ta ka Saksamaa vormel-4 sarjas, kus tegi kaheksast etapist kaasa vaid pooltel, ent sai siiski sarja kokkuvõttes kõrge üheksanda koha. Uuel hooajal loodab Aron kaasa lüüa aste kõrgemal asuvas F3 eurosarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles