Uskumatu vastasseis: Eesti rekordit parandanud Tribuntsov kaotas finaalikoha tuttavale türklasele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov.
Ralf Tribuntsov. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

Iisraelis lõppevatel ujumise lühiraja Euroopa meistrivõistlustel parandas täna 50 meetri seliliujumise poolfinaalis Eesti tippmarki Ralf Tribuntsov.

Oma poolfinaalis sai Tribuntsov neljanda koha, ujudes välja aja 23,59 - sellega parandas ta enda nimel olnud Eesti rekordit, mis enne EMi oli olnud 23,90, kuid tänastes eelujumises läksid juba Tribuntsovi arvele kirja numbrid 23,72. Poolfinaaliaeg 23,59 oli oma poolfinaalis neljas aeg, mis oli aga sama, mis esimeses poolfinaalis viienda aja ujunud türklase Baslakov Iskenderi tulemus.

Kusjuures, kaks aastat tagasi Herningu EMil oli Tribuntsov täpselt samas olukorras täpselt selle sama mehega. «Uskumatu, täpselt sama türklane jälle!» oli Tribuntsovi reaktsioon poolfinaalide järel.

Finaalipääseja selgitati ümberujumisega, kus Tribuntsov kaotas - Iskender sai kirja aja 23,77 ning Tribuntsov ujus välja tulemuse 23,88.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles