Jäähoki noortekoondis üllatas meistrivõistlustel Kohtla-Järve Sputnikut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliigas kaotas Kohtla-Järve Viru Sputnik oma kodujääl üllatuslikult Eesti U20 noortekoondisele 3:5 (2:1, 1:1, 0:3), andes kahel korral käest kaheväravalise eduseisu. Veel eile oli Viru Sputnik parem liiga liidrist Narva PSK-st.

Viru Sputnik läks Vassili Titarenko ja Maksim Rõbuškini väravatest kiiresti mängu juhtima, siis viskas Daniil Fursa noortekoondise poolel ühe värava tagasi. Teise kolmandiku keskel tegi Ilja Lekomtsev 3:1, kuid seejärel kodumeeskonna jõud rauges. Vladimir Nestertšuk (1+1), Nikita Kozõrev (2+1) ja Ilja Andrejev kindlustasid MM-iks valmistuvale U20 noortekoondisele 5:3 võidu.

Viru Sputniku väravavaht Urmas Koorits tõrjus 24 ning Eesti U20 noortekoondise puurilukk Daniil Seppenen 26 vastaste pealeviset.

Tabeliseis:

  1. Narva PSK 15 (7)
  2. HC Panter 9 (6)
  3. Viru Sputnik 6 (6)
  4. Noortekoondis 3 (3)

Eesti U20 noortekoondise üllatusvõit kantakse küll Jäähoki Eesti Meistriliiga tabelisse, kuid seda ei arvestata seda medalite jagamisel.

Liigahooaeg jätkub 10. jaanuaril HC Panteri ja Viru Sputniku vahelise kohtumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles