Alahinnatud meeskond näitas konkurentidele koha kätte

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti karikavõitja 2015 - Kehra meeskond.
Eesti karikavõitja 2015 - Kehra meeskond. Foto: Marko Saarm

Kui Kehra käsipallimeeskonna vastne peatreener Indrek Lillsoo hooajaeelsel pressikonverentsil rääkis, et tiimi eesmärk pole ei vähem ega rohkem kui Eesti meistri tiitel, märkas ta nii mõnegi inimese suunurgas muiet. Hooajaeelsed kontrollmängud olid neist jätnud mulje kui mitte kõige tugevamast meeskonnast. Paar kuud hiljem pole aga kellelgi põhjust neisse üleolevalt suhtuda – Kehra Horizon Pulp&Paper krooniti Eesti karikavõitjaks. Finaalis alistasid nad Põlva Serviti 35:33.

Tänavuse hooaja eel Kehra peatreeneriks saanud Lillsoo sõnul oli tema ülesandeks meeskonna mängu muutmine. «Peatreeneri vahetus tulenes mõneti mängijate soovist – nad ilmutasid rahulolematust, et treeningutega on langetud rutiini, ja soovisid muutusi,» selgitas ta kauaaegse peatreeneri Jüri Lepa lahkumist ja enda tulekut. «Meeskonda komplekteerides sai kokku päris hea punt, kus oli kogenud mängijaid ja ka noori mehi.»

Kalendrit vaadates sai peatreenerile selgeks, et hooaja alguses neid väga tähtsad mängud ei oota ning vormi peab saavutama alles oktoobri lõpuks või novembri alguseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles