Varrak Killingsworthi lahkumisest: lõpetasime lepingu vastastikusel kokkuleppel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Killingsworth.
Marco Killingsworth. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvialune jõud Marco Killingsworth oli küll meeskonna tänasel Ühisliiga mängul Kaasani Unicsi vastu Venemaal kaasas, ent ei mänginud. Juba enne mängu levis meediasse uudis, et Killingsworth lahkub meeskonnast, kui tunnustatud korvpalliajakirjanik David Pick teatas Twitteris, et tema allika sõnul on Killingsworth jõudnud kokkuleppele Iisraeli klubi Kiryat Gat Maccabiga.

Kalevi peatreener Alar Varrak ütles pärast mängu Postimehele, et teed ameeriklasega läksid tõesti lahku. «Lõpetasime lepingu vastastikusel kokkuleppel. Mina ei pea õigeks kellegi vägisi kinni hoidmist. Tema polnud oma mänguajaga päris rahul, ent mina ei saanud talle rohkem minuteid anda,» kommenteeris Varrak. «Nii jõudsimegi kokkuleppele, et ta lahkub, eks ta sai ka rahaliselt hea pakkumise.»

Ühisliigas osales Killingsworth kalevlaste ridades seitsmes kohtumises ning keskmiselt on tema arvel 8,7 punkti ja 5,9 lauapalli. FIBA Europe Cupil tõi ta keskmiselt 8,5 punkti ja 5,0 lauapalli. Uue mehe otsingud käivad, kedagi konkreetset Varrakul veel silmapiiril ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles