Video: jätkuvalt löömatu Warriors lustis liiga ühe kehvema meeskonna vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (palliga) vedas Golden State Warriorsi järjekordse võiduni.
Stephen Curry (palliga) vedas Golden State Warriorsi järjekordse võiduni. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkab alistamatuna tiitlikaitsja Golden State Warriors, kes on võitnud kõik sel hooajal peetud 22 mängu. Viimati oldi 114:98 üle Brooklyn Netsist.

Kui esimese veerandajaga haaras Warriors 14-punktilise eduseisu, siis poolajaks mängis Nets vahe taas vaid kolmele punktile. Kolmandal veerandajal võttis aga mängu taas enda peale Stephen Curry, visates just siis oma 28 punktist 16 ning juhtides Warriorsi lõpuks kindla võiduni. Draymond Green lisas 22 punkti, üheksa lauapalli ja seitse korvisöötu, Klay Thompsoni arvele jäi 21 punkti.

Viie võidu kõrvale 15. kaotuse saanud ning idakonverentsis eelviimasel kohal oleva Netsi parimana tõi Thaddeus Young 25 punkti ja võttis 14 lauapalli. Ühtlasi kordas Golden State järjekordset NBA rekordit, olles võitnud nüüd hooaja 12 esimest võõrsil peetud kohtumist. Sama suutis hooajal 1969-70 New York Knicks.

Oklahoma City Thunder oli kodus 98:95 parem Sacramento Kingsist, 19 punkti visanud, 11 lauapalli võtnud ja 10 korvisöötu andnud Russell Westbrook tegi võitjate poolel hooaja kolmanda kolmikduubli. Kevin Durant viskas 20 punkti ja võttis kümme lauapalli, ent tegi ka kümme pallikaotust. Kingsi parim oli 20 punktiga Rudy Gay.

Bryantil järjekordne kehv viskeõhtu

Detroit Pistons alistas 111:91 Los Angeles Lakersi, Kentavious Caldwell-Pope tõi neljanda järjestikuse võidu saanud Pistonsile 22 punkti. Reggie Jackson lisas 20 punkti ning Andre Drummond viskas 18 punkti ja võttis 15 lauapalli. Lakersi resultatiivseim oli 21 punktiga Lou Williams, viimast korda NBA mängijana Detroiti külastanud ja kõhuviirusega hädas olnud Kobe Bryant tabas 15 viskest vaid kaks ning piirdus viie punktiga.

Dallas Mavericks alistas 116:104 Washington Wizardsi, hooaja isikliku punktirekordi püstitanud Wesley Matthews tõi Dallasele 36 punkti ja Dirk Nowitzki lisas 19 punkti. Kaotajate poolel jäi John Walli arvele 28 punkti ja kümme korvisöötu.

Memphis Grizzlies oli 95:93 parem Phoenix Sunsist, kusjuures võidu tõi Memphisele viimase rünnakuga Jeff Green. Mängida jäi 0,8 sekundit, kui Courtney Lee söötis palli küljeaudist korvi kohale ja Green pani pealt. Võitjate parim oli 22 punktiga Marc Gasol, Lee arvele jäi 18 punkti. Sunsile tõi Eric Bledsoe 23 punkti.

Kõik tulemused:

Brooklyn Nets - Golden State Warriors 98:114

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 98:95

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers 111:91

Washington Wizards - Dallas Mavericks 104:116

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 95:93

Vaata tabeliseisu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles