Võit ja konkurendi ootamatu kaotus kergitasid Bengalsi konverentsi liidriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengals on NFLis võimsas hoos.
Cincinnati Bengals on NFLis võimsas hoos. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals teeb NFLis suurepärast hooaega ning läinud ööl peetud mängude järel kerkiti suisa oma konverentsi liidriks.

AFC konverentsi kuuluval Bengalsil on tabelis kirjas kümme võitu ja vaid kaks kaotust, eile hilisõhtul alistati 37:3 liiga kehvikute hulka kuuluv Cleveland Browns. Sel hooajal sai esmakordselt korralikult mänguaega ka Margus Hunt, kelle kontosse jäi ühe vastasmängija peatamine.

Bengalsile järgnevad oma konverentsis samuti kümme võitu ja kaks kaotust kogunud Denver Broncos ja New England Patriots. Seni liidrikohta hoidnud, kuid vigastustega hädas olev tiitlikaitsja Patriots jäi viimati üllatuslikult 28:35 alla Philadelphia Eaglesile.

Bengals pole siiski kogu liiga edukaim meeskond, sest see au kuulub NFC konverentsis kõik senipeetud 12 mängu võitnud Carolina Panthersile. Viimati alistati 41:38 New Orleans Saints, koguni viis touchdown'i toonud söötudega hiilgas mängujuht Cam Newton. Viimane ja ühtlasi Panthersile võidu toonud touchdown sündis seejuures minut ja viis sekundit enne mängu lõppu. Kümme võitu ja kaks kaotust on kirjas konverentsi teisel kohal oleval Arizona Cardinalsil.

Bengals peab järgmise kohtumise eeloleval pühapäeval, kui võõrustatakse Pittsburgh Steelersit. Seni seitse võitu ja viis kaotust kogunud Steelers on Bengalsi divisjonis teisel, kuid konverentsi koondarvestuses alles seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles