Björgen kommenteeris Johaugi ülevõimu: hea, et ma lapseootel olen

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norralannad Marit Björgen (vasakul) ja Therese Johaug rõõmustamas MMil võidetud medalite üle.
Norralannad Marit Björgen (vasakul) ja Therese Johaug rõõmustamas MMil võidetud medalite üle. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Lillehammeris peetud murdmaasuusatamise MK-etapp kujunes totaalseks Norra peoks ning naiste seas näitas võimu Therese Johaug, võites individuaalse suusavahetusega sõidu lähimate jälitajate ees pooleteise minutiga ning kuuludes ka ülikindla esikoha saanud teatenelikusse. Võistlusi oli vaatamas ka esiklast ootav Marit Björgen, kes mõistagi praegu ise ei suusata.

«Hea, et ma rase olen! Tuleb loota, et tänavune aasta jääbki tema parimaks,» naeris Björgen väljaandele VG Johaugi ülevõimu kommenteerides. Johaugilt küsiti aga, kas ta usub, et oleks suutnud ka Björgenile tuule alla teha. «Noh, teda vaadates võib muidugi kindlalt öelda, et tal poleks võimalustki olnud,» lõõpis Johaug vastu. «Aga muidu… raske öelda. Tunnen küll, et pole elus paremini suusatanud, aga sellele küsimusele me vastust ei saagi. Kindlasti ei oleks tal kerge olnud!»

Björgeni ja tema elukaaslase Fred Börre Lundbergi esiklaps peaks sündima detsembri lõpus. Norralanna, kes on juba avalikustanud, et sünnib poeg, on lubanud seejärel võimalikult kiiresti võistlusrajale naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles