Kaotus ajas jooma: Euroliiga korvpallur ei leidnud kodu üles

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Schaffartzik (esiplaanil kollases).
Heiko Schaffartzik (esiplaanil kollases). Foto: SCANPIX

Euroliiga klubis Limoges' mängival Saksamaa korvpalluril Heiko Schaffartzikul on olnud huvitav nädal. Pärast laupäeval Prantsusmaa meistriliigas saadud 71:83 kaotust Antibes' meeskonnale otsustas Shaffartzik mured alkoholiklaasi uputada, ent läks liiale ja ei leidnud enam oma kodugi üles.

Schaffartzik leidis end hommikul diivanilt, ent mitte enda korteris, vaid täiesti võõra inimese omas. Selgus, et sakslane oli korrusega eksinud, ent kuna võõra eluaseme uks oli lahti, siis maandus ta rahulikult sohvale ja vajus õndasse unne.

Eile ilmus klubi kodulehel ka pressiteade, kus Shaffartzik enda käitumise eest vabandas. «Kui jõudsime Antibes't tagasi, olin kaotuse pärast väga heidutatud ja tegin suure vea. Peaksin olema noortele eeskuju, aga ei suutnud ülesandega hakkama saada. Seega vabandan kõigi ees,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles