Xplosionil astub üles Rennot võitnud lätlane

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Renno
Kevin Renno Foto: Raigo Pajula

9. aprillil toimuval Xplosion Fight Series'il saab Eesti publik nautida ka ühte mitmest rahvusvahelisest matšist, kus astuvad vastamisi Läti parima taipoksija Zaur Dzavadovi ning Suurbritannia meister Tommy King.

Zaur Dzavadov on Eesti publikule juba ammu tuntud, sest Maarjamaa publiku ees on ta ka varemgi poksiringi astunud. Üheks muljetavaldaivamaks saavutuseks võib kindlasti pidada 2014. aasta Xplosionil saavutatud võitu Eesti esinumbri Kevin Renno üle. Seekordsel võistlusõhtul saab tema vastaseks olema väga tugev inglane Tommy King, kes on ühtlasi värske ISKA föderatsiooni Suurbritannia meister kehakaalus kuni 78 kg. Kingi profikontol on 17 matši, millest 14 võitu.

«Xplosioni tase on täna niivõrd kõrge, et rahvusvaheliste matšide korraldamine on meie jaoks loogiline asjade areng, kuid samas ka uus ja põnev väljakutse, millega saame publikule pakkuda varasemast kõrgetasemelisemat ja mitmekesisemat võitlusspordielamust. Kindlasti hakkab kasvava rahvusvahelise tähelepanu tõttu edaspidigi meie fightcard sisaldama kõrgetasemelisi matše välismaa parimate vahel,» kommenteeris võistluse peakorraldaja Mirkko Moisar. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles