TTÜ peatreener võidust Rocki üle: müts maha poiste ees

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Käbin.
Rait Käbin. Foto: Margus Ansu

Koduses korvpalli meistriliigas valmistas eile üllatuse TTÜ, kes alistas kodus 80:77 valitseva Eesti meistri Tartu Ülikool/Rocki. Võitjate peatreener Rait Käbin ütles, et võidu võti oli just meeskondlikkus, kui samas Rocki juhendaja Gert Kullamäe sõnas, et mäng oli liiga sirgjooneline ning puudus loovus, vahendas basket.ee.

«Isegi, kui on olnud raskeid aegu, siis poisid on vägevalt kokku hoidnud ja keegi pole vingunud ega jonninud. Kõik on ühise eesmärgi nimel koos püsinud. Poiste ees müts maha,» kiitis Käbin eilse võidu järel oma hoolealuseid.

Kullamäe omakorda oli oma meeskonna suhtes väga kriitiline. «Mängupilt mind hetkel ilmselgelt ei rahulda. Kui teeme võistkonna peale 9 resultatiivset söötu, siis seda on liiga vähe. See näitab, et meil on nii palju vajakajäämisi. Pall ei liigu teatel hetkedel. Liiga sirgejooniliseks läheb mäng kätte ja loovus kaob mingil hetkel ära, eriti ilmekalt täna, liiga individuaalselt mängime,» oli Kullamäe sunnitud nentima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles