Eestlanna jõudis kahel rannatennise tippturniiril finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannatennis. Pilt on illustratiivne.
Rannatennis. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Detsembrikuu alguses peeti Tais ITF 1. kategooria rannatennise turniirid, kus osales üliedukalt ka Eestit esindav Anelle Luik, kes koos venelannast partneri Liudmila Nikoyaniga jõudis Pattayal poolfinaali ja Hua Hinis koguni finaali.

Mõlemal ITF tugevaima kategooria turniiril lõpetas Luik / Nikoyani võitude sarja turniiril esimesena asetatud paar sakslanna Maraike Biglmaier ja Patricia Diaz, kes esindas Venetsueelat. Kui Pattayal kohtusid nad juba poolfinaalis ja Biglmaier / Diaz võitsid kahes setis 7:5, 6:1, siis Hua Hinis peeti otsustav kohtumine turniiri finaalis. Ehkki võit jäi siiski esimesena asetatud paarile, siis kinnitas Luik, et vastastele anti kõva lahing ja pärast 3:6 kaotatud avasetti võideti teine sett kiires lõppmängus tulemusega 7:6(4). Paraku otsustav sett jäi siiski 6:2 tulemusega Saksa / Venetsueela paarile, vahendas tennis.ee.

Eestlanna sõnul on Biglmaier ja Diaz praegu tippvormis ja neid on väga raske vōita. See paar oli maailmameistrivōistlustel finaalis ja pärast seda on nad 4-5 G1 turniiri järjest kindlalt vōitnud. Parimateks võitudeks viimastel turniiridel hindas Luik poolfinaalis Sofia Cimatti alistamist, kes on maailma esinumber, ning Pattayal esimeses ringis Venemaa esipaari üle saavutatud kindlat võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles