Video: kas läbi aegade ebaõnnestunuim pealelöök?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fahad Khalfan on nõutu - kuidas ma sellisest kohast väravat ära ei löönud?
Fahad Khalfan on nõutu - kuidas ma sellisest kohast väravat ära ei löönud? Foto: www.youtube.com

Detsembrikuus Eesti koondisega kohtuva Katari jalgpallikoondise noor ründaja Fahad Khalfan sai eile peetud Aasia mängude kaheksandikfinaalis hakkama uskumatu eksimusega, kui luhtas sajaprotsendilise väravavõimaluse.

Katar võitis Aasia mängudel oma alagrupi ja kohtus kaheksandikfinaalis Usbekistaniga. Esimesel poolajal oli 18-aastasel Khalfanil suurepärane võimalus Katar juhtima viia – Khalfan sai palli ja spurtis ka väravavahist mööda, ent täpselt värava eest tehtud pealelöök ebaõnnestus totaalselt. Selleks ei pea just huultelt lugemise ekspert olema, et aru saada, kuidas noor ründaja ise oma ebaõnnestunud soorituse peale reageeris.

Khalfani eksimus läks Katarile ka kalliks maksma, kuna Usbekistan võitis lõpuks mängu 1:0 ja läheb veerandfinaalis vastamisi Lõuna-Koreaga.

Eesti mängib Katariga sõpruskohtumises 22. detsembril, mäng peetakse Abu Dhabis. Esialgu pole veel teada, kas Katari koondise eest jookseb platsile ka internetiavarustes kõvasti kuulsust koguv Khalfan.

Vaata videot Khalfani uskumatust eksimusest siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles