11 mängust ühe võitnud Inglismaa kõrgliigaklubi vallandas peatreeneri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garry Monk.
Garry Monk. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigasse kuuluv Swansea City jalgpalliklubi teatas, et peatreener Garry Monk on vallandatud. Viimasest 11 liigamängust on Swansea võitnud vaid ühe ning tabelis on meeskond langenud 15. kohale.

Monk asus Swansea peatreeneri kohusetäitja kohale 2014. aastal ning kevadel sõlmiti temaga püsiv leping. Eelmise hooaja lõpetas Walesi klubi liigatabelis rekordilise 56 punktiga ja kõrge kaheksanda kohaga. Ka tänavust hooaega alustati viikidega Chelsea ja Sunderlandi vastu ning alistati kodus Newcastle United ja Manchester United, kuid sestpeale on Swansea suutnud jagu saada vaid liigatabeli põhjas virelevast Aston Villast.

Ülejäänud kümnest mängust viigistati kolm ja kaotati seitse. Praegu on Swansea tabelis küll 15. real, kuid väljalangemistsoonist ehk 18. kohal olevast Newcastle'ist lahutab neid kõigest üks punkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles