Piltuudis: Eesti vormeliäss sai ühele pildile rallimaailma kuulsustega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb, Ralf Aron, autoralli maailmameister ja kahekordne rallikrossi maailmameister Petter Solberg ning kolmekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier.
Vasakult: üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb, Ralf Aron, autoralli maailmameister ja kahekordne rallikrossi maailmameister Petter Solberg ning kolmekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal toimus Pariisis Rahvusvahelise Autoliidu FIA pidulik auhinnagala, kus autasustati tänavusi autospordi maailmameistreid ja jagati eriauhindu. Galale oli kutsutud teiste hulgas ka selle aasta parim Eesti ringrajasõitja ning Eesti autospordi koondise liige Ralf Aron.

F4 vormelisarjad üle maailma on FIA üks prioriteetidest ringrajal ja nii said galal oma FIA autasud kätte F4 sarjade meistrid, teiste seas ka tänavune Itaalia F4 meister Ralf Aron, vahendas Autosport.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles