Hondurase jalgpallikoondise mängija lasti poeparklas maha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Peralta.
Arnold Peralta. Foto: SCANPIX

Hondurase jalgpallikoondise ründaja Arnold Peralta tapeti kodulinnas puhkusel viibides. 26-aastast Peraltat tulistati rannikulinnas La Ceibas asuva kaubanduskeskuse parklas, vahendab BBC.

Politsei sõnul on rünnaku motiiv ebaselge, kuid tegu ei olnud rööviga, sest Peralta raha ja väärtasjad jäeti alles. Võimud otsivad taga mootorrattaga liikunud tulistajat. Peralta mängis pealinnas Tegucigalpas asuva Olimpia meeskonna eest, ent kuulus veel kuni tänavuse jaanuarini Šotimaa klubi Glasgow Rangersi ridadesse.

Hondurase koondises jõudis 26-aastaseks elanud Peralta mängida 26 korda, esindades kodumaad ka 2012. aastal Londoni olümpiamängudel. Ta võinuks pääseda ka mullu suvel peetud MMile, kuid sai enne finaalturniiri algust vigastada. Järgmisel nädalal oleks Peralta pidanud esindama koondist maavõistlusmängus Kuubaga.

Jõugusõdade küüsis vaevlev Honduras on maailma üks ohtlikumaid riike, asudes mõrvade arvestuses tabeli tipu lähistel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles