Video: NBA kõige kehvem meeskond sai järjekordse kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Netsi Andrea Bargnani (vasakul) sai Philadelphia 76ersi noorest tähest Jahlil Okaforist (palliga) jagu.
Brooklyn Netsi Andrea Bargnani (vasakul) sai Philadelphia 76ersi noorest tähest Jahlil Okaforist (palliga) jagu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA selle hooaja kõige kehvem meeskond Philadelphia 76ers sai järjekordse kaotuse, jäädes 91:100 alla Brooklyn Netsile.

Kunagine draft'i esimene valik Andrea Bargnani tegi Netsi eest hooaja parima mängu, visates 23 punkti. Thaddeus Young lisas 18 punkti ja võttis 11 lauapalli, Shane Larkini arvele jäi 14 punkti. Sixersi parim oli 22 punkti ja 10 lauapalliga Jahlil Okafor, T. J. McConnell lisas 17 ning Richaun Holmes 14 punkti.

Sixers tabas 31 kaugviskest vaid neli ning püsib idakonverentsis endiselt kindlalt viimasel kohal, olles käimasoleva hooaja jooksul võitnud 23 mängust vaid ühe. Hooaega alustati seejuures 18 järjestikuse kaotusega. Arvestades, et ka eelmisel hooajal kaotati põhiturniiril viimased kümme kohtumist, on klubi saanud võidurõõmu tunda viimasest 33 kohtumisest vaid ühes. Nets on seejuures idakonverentsis tagantpoolt teine meeskond, kuid neil on kirjas juba seitse võitu.

Durantilt karjääri seitsmes kolmikduubel

Oklahoma City Thunder oli kodus 107:94 parem Atlanta Hawksist, võitjate parim oli karjääri seitsmenda kolmikduubli teinud Kevin Durant. Oklahoma tähtmängija arvele jäi seekord 25 punkti, 12 lauapalli ja 10 korvisöötu. Serge Ibaka ja Russell Westbrook lisasid mõlemad 23 punkti, Ibaka võttis lisaks kümme lauapalli ja Westbrook andis kümme resultatiivset söötu. Hawksile tõi Kent Bazemore 22 punkti, Jeff Teague lisas 18 punkti.

New York Knicks tegi küll Sacramento Kingsi vastu võimsa lõpuspurdi, kuid kaotas siiski 97:99. Lõpusekunditel oli Carmelo Anthonyl pärast Rajon Rondo pallikaotust ka võiduvõimalus, kuid raske kaugvise ei tabanud. Anthony oli 23 punkti ja 14 lauapalliga Knicksi parim, Kristaps Porzingise arvele jäi seekord 13 punkti ja seitse lauapalli. Sacramentole tõi DeMarcus Cousins 27 punkti ja võttis 11 lauapalli, Rondo ja Darron Collison lisasid kumbki 16 punkti.

Foto: Nam Y. Huh/AP

Griffin saadeti minema

Chicago Bulls andis teisel poolajal Los Angeles Clippersi vastu käest suure edu, kuid võitis kodupubliku rõõmuks ikkagi 83:80. Lõpusekundil ei tabanud Chris Paul kolmepunktiviset, mis viinuks mängu lisaajale. Pau Gasol tõi võitjatele 24 punkti, Jimmy Butler lisas 14 punkti. Clippersi suurim korvikütt, 18 punkti visanud ja 11 lauapalli võtnud Blake Griffin saadeti kolmandal veerandajal platsilt minema, kuna ta lõi viset blokeerides käega näkku Bullsi mehele Taj Gibsonile. 16 viskest vaid viis tabanud Pauli arvele jäi 12 punkti.

Kõik kohtumised:

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 100:91

Chicago Bulls - Los Angeles Clippers 83:80

Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks 107:94

Sacramento Kings - New York Knicks 99:97

Vaata tabeliseisu NBA kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles