Siim Sukles: EOK täitevkomitee koguneb jaanuari lõpul, praegu jätkab presidendina Seli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Sukles.
Siim Sukles. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Olümpiakomitee (EOK) peasekretär Siim Sukles lausus Postimehele, et praeguse seisuga jätkab EOK presidendina Neinar Seli, EOK täitevkomitee koguneb 28. jaanuaril.

«Meie seisukoht on see, et praegu ootame, milline on Neinari otsus. Praegu jätkame tööga tavalisel moel. Seda, kumb asepresident võiks ameti üle võtta, pole me arutanud – nii nagu me pole arutanud ka seda, kas Rio olümpiamedali võitja vastuvõtt toimub hommikul või õhtul. Nende küsimustega tegeleme siis, kui vastavad teemad on päevakorral. Ootame ära järgmised sammud ja tegutseme vastavalt sellele,» lausus Sukles.

EOK täiskogu korraline istung on plaanitud järgmise aasta novembrisse, kui lõpevad 2012. aastal presidendiks valitud Seli volitused. Riigikohtu kriminaalkolleegium leidis täna avalikustatud otsusega, et Neinar Seli on süüdi korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu rikkumises. Seli, kes oli nii Tallinna Sadama nõukogu esimees kui ka Eesti Olümpiakomitee president, hääletas 2013. aasta oktoobris Tallinna Sadama nõukogu koosolekul otsuse poolt maksta Eesti Olümpiakomiteele 250 000 eurot toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles