Manchester Unitedi mängijad jätsid vabatahtlikult jõulupeo ära, et trenni teha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijatel ei ole praegu pidutsemiseks vähimatki põhjust.
Manchester Unitedi mängijatel ei ole praegu pidutsemiseks vähimatki põhjust. Foto: SCANPIX

Teisipäeval Meistrite liigas Wolfsburgile kaotanud ja konkurentsist langenud Manchester Unitedi jalgpalliklubi mängijad otsustasid vabatahtlikult loobuda iga-aastasest traditsioonilisest jõulupeost, et keskenduda järgmisteks mängudeks valmistumisele.

Telegraphi teatel pidanuks Unitedi jõulupidu toimuma sel pühapäeval. Seejuures ei olnud peo ärajätmise algataja peatreener Louis van Gaal, vaid mängijad ise. United jäi Meistrite liiga alagrupis Wolfsburgi ja PSV järel kolmandaks ning peab sestap hooaega jätkama Euroopa liigas.

Neljas viimases mängus pole United võidurõõmu maitsnud, kui enne Wolfsburgi paremuse tunnistamist tehti viik nii PSV, Leicesteri kui ka West Hamiga. Koduliiga tabelis on United 29 punktiga neljandal kohal, liidriste Leicesterist kolme punkti kaugusel. Laupäeval sõidetakse külla kõrgliiga uustulnukale Bournemouthile, kes on tabelis 17. real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles