Vaid 27-aastane Infoneti põhimees: kõigi eelduste kohaselt on jalgpalliga kõik

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhiliselt äärepolkaitsja rollis tuntud Melts (vasakul) võib jalgpallist sootuks tagasi tõmmata, kuid variant on ka Pärnus jätkata.
Põhiliselt äärepolkaitsja rollis tuntud Melts (vasakul) võib jalgpallist sootuks tagasi tõmmata, kuid variant on ka Pärnus jätkata. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

FC Infonetist minema saadetud 27-aastane Tanel Melts rääkis, et võib jalgpallist sootuks tagasi tõmmata, kuid variant on ka Pärnus jätkata.

Mees kinnitas, et otsus oli klubipoolne ja tema sai teada alles sellel nädalal. "Tegelikult ma midagi kuskilt kuulsin juba, aga lõplik otsus tuli põhimõtteliselt eile," lausus ta Soccernet.ee-le.

"Eks näha ole, kui tagasi jõuan, aga kõigi eelduste kohaselt on kõik jalgpalliga," märkis 2012. aastal Nõmme Kalju ridades ka Eesti meistriks kroonitud Melts. Samas ütles ta, et on pidanud läbirääkimisi Pärnu Linnameeskonnaga, kuid hetkel ei saa millestki tõsisest rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles