Andres Sõber võidust TTÜ üle: väga vinge värk

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva loots Andres Sõber.
Rakvere Tarva loots Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter

Rakvere Tarvas alistas täna Eesti korvpalli meistriliigas kodus TTÜ 70:61 ja sai tabelisse kuue kaotuse kõrvale viienda võidu. Tarva peatreener Andres Sõber ütles pärast kohtumist Basket.ee-le, et mänguga tuleb igati rahule jääda.

«Võit oli kõige magusam selle asja juures, väga pingeline mäng oli see kogu 40 minutit. TTÜ pani tõesti vägeva mängu, ega me palju kehvemad ka ei olnud arvestades, et TTÜ alistas Rocki ära, meil oli tõsine pingutus. Aga lõpus natukene pikema pingiga surusime nad ära. Mängisin lühikese koosseisuga, Haughton võttis 19 lauapalli. Mäng oli nii kiireks aetud, ise ka ajasin, meie suured ka väga mängida ei saanud, Radomir (Marojevic) ja Brandon (Goode), aga väga vinge värk,» rääkis Sõber.

TTÜ KK korvpallur Kristjan Kitsing: «Mängu alguses oli ühtne hingamine, läksime natukene juhtima, aga nad ajasid mängu kiireks ja kolmestega tulid järgi. Kogu mäng oli tasavägine, aga kolmandal veerandil hakkasid kaugelt paugutuma ja siis polnud nagu midagi teha. Endal rünnak ka ei sujunud ja see kolmanda veerandi lõpp, tabasid kaks kolmest lõpus, see oli selline murdehetk. Lauavõitluses 19 laupalli Haughtonil. See on ka üks punkt, mis jäi endal kripeldama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles