Euroliiga meister Real võitis kindlalt Bayernit ja suutis ellu jääda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustavo Ayon (palliga).
Gustavo Ayon (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga teenis vajaliku võidu tiitlikaitsja Madridi Real, kes alistas A-grupis võõrsil 86:67 Müncheni Bayerni ja säilitas nii edasipääsulootused 16 parema sekka jõudmiseks.

Poolajaks juhtis veel Bayern 38:36, aga Real pani paremuse maksma kolmandal veerandajal, mis võideti 29:13. Võitjate resultatiivseim oli Mehhiko koondislane Gustavo Ayon 22 punktiga. Lisaks võttis ta maha 9 lauapalli, andis neli resultatiivset söötu, tegi kuus vaheltlõiget ja pani kolm kulpi. Efektiivsuse näitajaks märgiti Ayonile koguni 41! Sergio Llull lisas 18 ja Trey Thompkins 11 punkti. Bayerni poolt vastas 22 punktiga K.C. Rivers.

Nii Realil kui Bayernil on enne alagrupiturniiri viimast vooru 4 võitu ja 5 kaotust, aga kuna Real võitis mõlemad omavahelised kohtumised, on eelis Hispaania klubil. Viimases voorus kohtub Real koduväljakul Strasbourgiga ja kui võidetakse, siis pääsetakse hävingust ehk edasisest konkurentsist väljakukkumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles