Legkov lubab, et venelased hakkavad püüdmatuna näivaid Norra suusatajaid võitma

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Legkov.
Aleksandr Legkov. Foto: SCANPIX

Venemaa suusaäss Aleksandr Legkov ütles Norra väljaandele VG, et kuigi Norra murdmaasuusatajad on hooaega alustanud ülivõimsalt, siis õige pea tõstavad pead ka venelased.

«Praegu on norralased kõige tugevamad ja domineerivad selgelt. Aga pole kindel, kas see jääb nii ka talve jätkudes. Oleme norralasi varemgi võitnud ja teeme seda ka edaspidi,» ütles Legkov.

Kuigi eelmisel nädalavahetusel teenisid Norra võistkonnad Lillehammeri MK-etapil meeste teatesõidus lausa kolmikvõidu, siis Legkovi see väga ei morjenda. «Vähemalt saame selle üle rõõmustada, et just venelased olid neile kõige lähemal. Vene meeskond võib kujuneda väga heaks, meil on sellel korral mitmeid väga häid tegijaid,» kinnitas ta.

Norra meessuusatajad hoiavad enne sel nädalavahetusel Davosis peetavaid etappe MK-sarjas koguni viite esimest kohta, Legkov on kaheksas. Naiste seas on esimese nelja seas kolm norralannat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles