Esimest korda Lamborghini roolis istunud Rump kihutas Sepangis võidule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rump kihutas Lamborghini Huracán LP620-2 roolis
Martin Rump kihutas Lamborghini Huracán LP620-2 roolis Foto: Erakogu

Laupäeval Sepangi vormel-1 ringrajal peetud GT autode kestvussõidul võitis Martin Rump koos tiimikaaslaste Afig Yasid (Malaisia), Yuan Bo (Hiina) ja James Munro (Uus-Meremaa) klassis GTC esikoha. 

Koostöös Lamborghini, Singapuri rehvitootja Giti, Formula Masters China Seriesi ja tiim Top Speediga õnnestus kokku panna tugev võistkond. Start anti ideaalsetes ilmastikuoludes, kuni pärastlõunane äikesetorm võistluse kahel korral katkestas. Vaatamata ärevatele hetkedele sujus kõik ladusalt ning edumaa kasvatati lõpuks viiele ringile.

«Kutse Giti rehvitootjalt sõita Sepangi 12 tunni sõitu tuli meeldiva üllatusena. Minu jaoks oli see esimene kestvussõit ja esmane kord Lamborghini Huracán LP620-2 roolis, nii et kohaneda oli üksjagu. Eesmärk oli eelkõige sõit lõpetada, et koguda infot ja testikilomeetreid uutele Giti rehvidele ning parimal juhul sihtida poodiumit, kuid tiimitöö osutus niivõrd tugevaks, et olime keset sõitu märkamatult pika eduga esimesed,» ütles Rump pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles