Meeste teatesõidu võitis Venemaa, eestlased said 18. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter

Austrias Hochfilzenis sai maailmakarika II etapp joone alla meeste teatesõiduga. Võidu võttis ülinapi eduga Norra ees Venemaa teatemeeskond ajaga 1:11.40,8. Eestile 18. koht.

Esimene vahetust sõitnud Kauri Kõiv tegi hea sõidu ning trahviringidele Kõiv minema ei pidanud (0+0 0+1) ning teatepulk läks üle Kalev Ermitsale, kui kaotust liidripositsioonil olevale Läti meeskonnale oli kogunenud +48,2, Eesti meeskonna positsioon 18.

Ka Ermitsal õnnestus kõik märgid maha lasta (0+3 0+2) ning ühelegi trahviringile noormees suunduma ei pidanud. Hea sõidukiirusega suutis Ermits oma vahetuse lõpuks Eesti meeskonna positsiooni ka kahe võrra kergitadada, Lessingule läks vahetus üle 16. positsioonilt, kaotust liidripositsiooni haaranud Norrale oli selleks hetkeks kogunenud +1.44,9.

Sarnaselt meeskonnakaaslatele ei pidanud ka Lessing ühelegi trahviringile minema (0+2 0+1) ning vahetuse hetkeks oli Eesti võistkonna positsioon veelgi tõusnud. Kaotust liidrirollis olevale Norrale   +3.10,6 ja 15. koht, andis Lessing vahetuse üle ankrumees Martin Remmelgule.

Kui veel viimasesse tiiru minnes hoidis Remmelg 15. positsiooni, siis püstitiirus kahele trahviringile suundumine maksis meie meeskonnale koha esimese 15 seas. Eesti teatemeeskonnale täna 18. koht.

Maailmakarika III etapp toimub 16.-20.12 Pokljukas Sloveenias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles