Baruto peab ringis taltsutama võimsat kikkpoksiässa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju. Foto: Rinziff.com

MMA. 31. detsembril esimest korda karjääri jooksul vabavõitlejana ringi astuval Kaido Höövelsonil seisab vana-aastaõhtul ees raske ülesanne, kui tal tuleb vastamisi minna kogenud 42-aastase prantslase Jerome Le Banneriga. Kui Höövelson on Barutona kuulsust kogunud sumoringis, siis Le Banner on peamiselt võitlusringis käinud kikkpoksija ja K-1 võitlejana.

Võimsa nokauteerija ja agressiivse võitlejana tuntud prantslasel on kogemusi arvestades eelseisvas matšis püstivõitluses selge eelis, kuna varem lisaks sumole ka judoga tegelenud Höövelsonil puudub seni võistlustasandil kokkupuude aladega, kus on lubatud ka löömine. Eestlase juhendaja Akira Shoji avaldas eelmisel nädalal Höövelsoni avatud treeningul, et tema hoolealune on saanud korralikult selgeks kägistamisvõtted ja lisaks on ta näidanud suure kehakaaluga mehe kohta haruldasi atleetlikke võimeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles