Foto: Eestisse tulnud Kristjan Kangur jälgimas Kalev/Cramo mängu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur jälgimas Kalev/Cramo tänast Ühisliiga matši.
Kristjan Kangur jälgimas Kalev/Cramo tänast Ühisliiga matši. Foto: Eero Vabamägi

Tänavuse hooaja alguses kaks kuud Hispaania kõrgliigaklubi Laboral Kutxa ridades pallinud Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur on seejärel olnud koduklubita ja teda on aktiivselt seostatud erinevate Itaalia kõrgliigas pallivate tiimidega.

Seni ei ole Kangur ühegi klubiga kokkuleppele jõudnud. Täna oli kogenud ääremängija tulnud Saku suurhalli jälgima endise koduklubi BC Kalev/Cramo Ühisliiga kohtumist. Muuhulgas leidis Kangur aega, et vestelda ka Kalev/Cramo presidendi Ivar Valdmaaga.

Kalevi mänedžer Kaarel Sibul ütles Postimehele, et klubi pole Kanguriga läbirääkimisi pidanud ja Eesti koondislane tuli Saku suurhalli lihtsalt mängu vaatama. Pärast Marco Killingsworthi lahkumist on Kalev/Cramo juba mõnda aega uut pallurit otsinud, aga Sibula sõnul praegu ühtegi konkreetset kandidaati pole. «Raske on, sest rahalised vahendid seavad väga kindlad piirid,» rääkis ta.

Saku suurhallis on ka FIBA eurosarja vahegrupi mängudeks valmistuv Tartu Ülikool/Rocki meeskond. Küsimusele, kas Rock tunneb Kanguri vastu huvi, vastas Rocki peatreener Kullamäe valjult ja konkreetselt: «Ei kommenteeri, ei kommenteeri!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles