Kalevi boss: Kangur tuli Eestisse lihtsalt mängu nautima, Škele sõbrale külla

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (vasakul) ja klubi boss Ivar Valdmaa.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (vasakul) ja klubi boss Ivar Valdmaa. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa sõnul otsib täna Saku suurhalli kalevlaste Ühisliiga mängu Krasnojarski Jenisseiga vaatama tulnud Kristjan Kangur endiselt head klubi Euroopast.

Samas on ka Kalevil pärast Marco Killingsworthi lahkumist lisajõudu vaja. «Eks me hoiame silmad ja kõrvad lahti, eks Kangur ootab ikkagi Euroopast suuri pakkumisi ja täna me Kanguriga ei arvesta. Tal on see nimi ja klass olemas, et taas kuhugi kõrgemale pääseda. Ta tuli koos abikaasaga lihtsalt mängu nautima. Õhkõrn lootus tema palkamiseks on meil olemas siis, kui ta mujalt tõepoolest kedagi ei leia. Aga täna seda varianti ei ole. Ootame ära Euroliiga viimase vooru mängud, pärast seda võib osadest klubidest mehi üle jääda. Otsime parimat.»

Teisel poolajal Kangurit saalis enam ei nähtud. Mängu oli vaatamas ka endine kalevlane Armands Škele, kes veel eile mängis Valmiera klubi eest Läti liiga kohtumises kaheksa minutit. Valdmaa sõnul tuli Škele Tallinnasse heale sõbrale külla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles