Video: 10 aastat võitmatuna püsinud MMA-tähte tabas pärast kaotust šokk

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Aldo (pikali) ja Conor McGregor.
Jose Aldo (pikali) ja Conor McGregor. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel toimus Las Vegases kauaoodatud MMA-matš, kui sulgkaalus läksid vastamisi iirlane Conor McGregor ja brasiillane Jose Aldo. Aldo oli enne matši püsinud MMA-ringis kümme aastat võitmatuna, kuid laupäeval suutis McGregor ta Las Vegases juba 13 sekundi järel nokauteerida.

Pärast kaotust teadas Aldo enesekindlalt, et peaks tulema ka kordusmatš, kuna sel korral võitlust sisuliselt ei toimunud. Tagasi riietusruumi jõudes oli šokeeriva kaotuse saanud brasiillane aga lohutamatu. Nukker brasiillane istus riietusruumis kaotuse järel pikalt ühe koha peal ja teda käidi pidevalt lohutamas, kuid olukorda see paremaks ei teinud.

29-aastane Aldo oli MMA-ringis viimati kaotanud 2005. aastal, kui ta jäi alla Luciano Azevedole. 2009. aastal sai ta enda valdusese sulgkaalu MM-tiitli ja seda hoidis ta enda valduses kuni laupäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles