Loobunud Ilver: spordi osa peab suurenema

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Ilver
Priit Ilver Foto: Tiina Kõrtsin/Õhtuleht

Eesti sport jääb riiklikul tasemel veel pikaks ajaks juhita. Kultuuriministeeriumi spordi asekantsleri leidmiseks korraldatud konikurssi sisuliselt võitnud Priit Ilver teatas viimasel hetkel loobumisest ning pikk ja keerukas protseduur algab otsast peale.

Probleemide küüsis vaevlevale Eesti spordile tähendab see valusat hoopi – eelmine asekantsler Tõnu Seil oli sunnitud ametist lahkuma septembri lõpus ning alates sellest ajast on kultuurministeeriumi spordiosakonna tegevus seisnud vaid kahe nõuniku õlul. Kui siia lisada Eesti Olümpiakomitee Neinar Seli ümber puhkenud skandaal ja sellega seoses tekkinud segadus tema tagasiastumisega, ongi Eesti sport sisulise juhita.

Ilver oli ainus, kes kandidaatidest pääses kolmapäeval toimuma pidanud viimasesse vooru. Pole kahtlust, et viimastel aastatel Audentese spordikooli juhtinud Ilver oleks pärast viimast vestlust ametisse kinnitatud. Nädalavahetusel teatas ta aga oma loobumisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles