Lindpere otsib tulevaks hooajaks välisklubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere 2015. aasta juulis pärast mängu San Marinoga. Müts kõneleb selget keelt - Eesti koondise eest on peetud sada kohtumist.
Joel Lindpere 2015. aasta juulis pärast mängu San Marinoga. Müts kõneleb selget keelt - Eesti koondise eest on peetud sada kohtumist. Foto: Sander Ilvest

JALGPALL. Eelmisel hooajal Eesti jalgpallimeistrivõistlustel Nõmme Kalju ridades pallinud 34-aastane Joel Lindpere kiikab taas piiri taha, et leida endale uus välisklubi.

Karjääri jooksul Bulgaarias, Norras, USAs ja Tšehhis mänginud Lindpere tunnistas, et üht-teist on juba räägitud, kuid tõsisemalt asub ta asja kallale jaanuaris. «Mingit huvi on välismaalt olnud, kuid midagi konkreetset pole veel juhtunud,» tõdes poolkaitsja. «Kui midagi erilist ei õnnestu leida, siis soovin leida mängukoha, kust on võimalik saada uut kogemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles