Raske seisu ületanud Augsburgi ootab preemia

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (püsti) koos klubikaaslastega rõõmustamas.
Ragnar Klavan (püsti) koos klubikaaslastega rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal klubi ajaloo parima esituse teinud ja Bundesliga viienda kohaga lõpetanud FC Augsburg ei saanud sügisel oma mängumootorit kohe parimal moel käima, kuid nüüdseks on keeruline seis ületatud. Preemiana ootab neid veebruaris heitlus Inglismaa tippklubi Liverpooliga.

Raske hooaja alguse järel on Augsburg oma mängumasina hästi tööle saanud ja lisaks headele esitustele eurosarjas on ridamisi punkte nopitud ka Bundesligas. Vahepeal isegi tabeli punase laterna rollis olnud Augsburg on praegu Bundesligas teeninud viimase nelja matšiga 10 punkti ja kokku on tõustud 16 silmaga 13. kohale.

«Kui meeskond on sattunud negatiivsele joonele, siis on raske korraga kõike ringi pöörata. Koos treenerite ja meeskonna juhtivate figuuridega sai asju arutatud ning nüüd liigumegi ülesmäge,» avaldas Klavan. «Olin kogu aeg kindel, et asjad lähevad paremaks. Meeskonnavaim on alati meil olnud suurepärane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles