Väljalangemistsoon on lähedal: Chelsea kaotas taas, seekord hooaja suurüllatajale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy mängimas üle Chelsea väravavahti Thibaut Courtois'd.
Jamie Vardy mängimas üle Chelsea väravavahti Thibaut Courtois'd. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkub valitseva meistri Londoni Chelsea nukker hooaeg. Esmaspäeva hilisõhtul kaotati võõrsil 1:2 Leicester Cityle ja nüüd ollakse väljalangemistsoonist vaid ühe punkti kaugusel. Teiselt poolt jätkab hiilgavalt just Leicester, kes säilitas võiduga Premier League'i esikoha.

Leicesteri esimese tabamuse sai kirja 34. minutil kirja meistriliiga senise hooaja suurim väravakütt Jamie Vardy, kellele see värav oli juba hooaja 15.

48. minutil suurendas Leicesteri eduseisu Alžeeria äss Riyad Mahrez, kellel on nüüd koos 11 väravat, millega tõusis selles arvestuses Premier League'i kolmandaks. 76. minutil lõi Chelsea vahetusmees Loic Remy ühe värava tagasi, aga rohkem Chelsea sihile ei jõudnud.

Leicester on nüüd 16 vooruga kogunud 35 punkti, kahe silmaga edestatakse Londoni Arsenali ja kolmega Manchester Cityt. Chelsea on 15 punktiga 16. kohal, aga 18. kohal oleval Norwich Cityl on vaid üks punkt vähem. 20st klubist langevad aste madalamale kolm viimast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles