Kullamäe pärast kaotust: langesime võideldes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu Rocki korvpallimeeskond alustas eile mängudega FIBA Europe Cupi vahegrupiturniiril. R-vahegrupis mängivad tartlased läksid võõral väljakul vastamisi prantslaste Elan Chaloniga ja pidid vastu võtma 67:76 kaotuse. Võitjate parimana viskas Jeremy Jazell 15 punkti, Rocki poolt oli resultatiivseimaks 16 punkti ja 12 lauapalliga panustanud Karolis Petrukonis.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul on tulemuses omajagu pettumust, aga mäng pakkus ka positiivset. «Pettumus on ikka ja kurb, et kaotasime. Hoidsime hammastega mängust kinni ja tahtsime alustada vahegruppi võiduga, mis oleks edaspidiseks väga hea tunde andnud. Aga võtame siit ka positiivset kaasa – langesime võideldes ja usun siiralt, et seda vahet on võimalik kahe mängu kokkuvõttes kodus tagasi mängida,» sõnas Kullamäe

«Kaitses poolel oli head rohkem kui halba– nad panevad stabiilselt üle 90 punkti mängus ja ses osas suutsime neid täna ohjeldada. Lauas tegid meile massi ja jõuga ära, aga poisid võitlesid ja püüdsid kõvasti. Rünnakul saime nende kaitsega hakkama ja leidsime päris head viskekohad. Kripeldama jäävad aga viskeprotsendid. Et selliseid häid tiime väljas võita, peab meil olema keskmisest parem viskepäev,» analüüsis Kullamäe mängu.

«Petrukonis on ka varem näidanud, et ta saab tugevate karude vastu korvi all hästi hakkama ja täna õnnestus tal hästi. Hea, et Brian Harper ka oma kümme minutit ära tegi. Ise oleks ta kindlasti rohkem tahtnud, aga arvestades et ta pole meiega poolteist nädalat koos treeninud, siis ei tahtnud teda täna pikemalt kasutada,» võttis Kullamäe pikkade tegevuse kokku.

Rock jätkab FIBA Europe Cupi mängudega kodus, kui kolmapäeval, 6. jaanuaril võõrustatakse Cantu FoxTowni meeskonda Itaaliast. Kohtumine algab TÜ spordihoones kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles