Kohila peab Iisraelis tähtsa euromängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila Võrkpalliklubi.
Kohila Võrkpalliklubi. Foto: Eero Vabamägi

Kohila Võrkpalliklubi jätkab neljapäeval euroteekonda naiste tugevuselt kolmandas sarjas Challenge Cupil, kohtudes 32 parema hulgas teistkordselt Iisraeli võistkonna Kfar Saba Hapoeliga. Kohilal ei tule Iisraeli väikelinnas Kfar Sabas korda saata võimatut, sest kodusaalis toimunud avavaatuses 3:1 võidu saavutanud Eesti esindusel on edasipääs enda kätes. 

Kohilannad alustasid möödunud nädalal koduseinte toetusel peetud esimest vastasseisu edukalt, võites esimese geimi 25:20 resultaadiga. Teises geimis oli omakorda 25:13 tulemusega parem Hapoel. Kolmanda geimi 25:14 ja neljanda geimi 26:24 paremusega saavutasid võõrustajad lõpuks 3:1 (20, -13, 14, 24) võidu. Kateryna Dudnikova panustas Kohila naiskonna võitu 18 punkti, jäädes koguni 13 silmaga plusspoolele. Iryna Brezgun ja seitse serviässa löönud Julija Mõnnakmäe assisteerisid võrdselt 12 punktiga. Eliisa Peit ja Kertu Laak lisasid vastavalt 9 ja 8 punkti.

Eelmisel nädalal esimese eurovõidu saavutanud Kohila Võrkpalliklubi läheb kordusmängule vastu seisus, kus edasipääsuks on Iisraelis vaja võita kaks geimi.

Homme Eesti aja järgi kell 19.30 algava mängu otseülekanne on nähtav siin

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles