Kanepi toetab võlgadesse jäänud Eesti laevakaitsjaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Tairo Lutter

Tennistst Kaia Kanepi teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et toetab Indiasse lõksu jäänud Eesti laevakaitsjaid ja nende perekondasid. 

«Kallid fännid, otsustasin toetada heategevuskampaaniat Indias kohtumenetluse all olevate Eesti laevakaitsjate perede toetuseks. Lugedes uudiseid sellest, mis toimus Eesti laevakaitsjate tiimiga Indias, tundsin, et saan teha oma panuse abistamiseks. Ma olen veendunud, et välismaal hätta sattunud Eesti kodanike abistamine on kõikide eestimaalaste asi,» kirjutas Kanepu Facebookis.

Ta jätkas: «Hetkel on laevakaitsjate meeskonnaliikmed ja nende pered väga kehvas finantsilises olukorras ja meie kõik võiksime aidata neil hakkama saada kogunenud võlgadega, mis on tekkinud kahe aasta jooksul, kui nad kohtumenetluse all on olnud. 
Ma palun kõiki oma tuttavaid ja sõpru jagada seda postitust üleskutsega aidata annetustega Eesti meremeeste tiimi Indias ja nende peresid. Võlgadesse sattunud peredele on iga euro hetkel tähtis. Aitame neid kõik koos!»

Kanepi lisas ka rekvisiidid, mille abil saab iga inimene oma panuse anda:

MTÜ Mehed Indiast Koju

Pangakonto: EE931010220232977221

Pank: SEB PANK AS

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles