Mäng Tartus ei sujunud ja Kollo läheb tagasi liivale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo.
Kristo Kollo. Foto: Margus Ansu

VÕRKPALL. Tartu Bigbanki võrkpalliklubi lõpetas lisaks brasiillasele Iurgen Hummes Spechtile koostöö veel teisegi nurgaründaja Kristo Kolloga. Kui brasiillase lahkumine oli juba varem teada, siis Kollo minek tuli paljudele üllatusena.

Siiski oli kuluaarides juba varem kuulda, et Eesti rannavolle esiduo ühel liikmel (lisaks Rivo Vesikule – M. G.) oli saalis mängimise suhtes kahetisi tundeid. «Nii oli tõesti, kaalusin juba sügisel, mida teha. Nüüd, kui sain aru, et asjad ikka ei toimi, rääkisin Oliveriga (peatreener Oliver Lüütsepaga – M. G.) ja otsustasime, et lahkun,» sõnab Kollo. «Mina polnud rahul oma esitustega ja Oliver samuti ei olnud. Kadus rõõm saalis mängimisest ja justkui sunnitööd ei taha ma teha,» lisab nurgaründaja.

Et Kollo paarimees Rivo Vesik viibib laagris Tais, treenib Kollo esialgu Nõo rannahallis Kristjan Kaisi juhendamisel koos Karl Jaani ja Rain Rauaga. «Rääkisin otsust tehes ka Rivo ja Kristjaniga läbi ning otsustasime, et esialgu teen kuu aega individuaalselt ja siis vaatame, kuidas edasi,» räägib Kollo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles