Chelseas on kriisikoosolek: kas Abramovitš loobub Mourinhost?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreeneri Jose Mourinho saatus on küsimärgi all olnud juba mõnda aega. Viimane piisk klubi omaniku Roman Abramovitši karikasse oli esmaspäeval saadud 1:2 kaotus Leicesterilt. Täna koguneb Chelsea juhatus, et peatreeneri küsimust arutada.

Tiitlikaitsja jaoks oli see Inglismaa kõrgliigas juba üheksas kaotus 16 peetud kohtumisest ning Chelsea on langenud liiga viimaste meeskondade sekka, olles 16. kohal.

Hetkel pole kindel, et Mourinho juhendab meeskonda laupäevases liigamängus Sunderlandi vastu, kirjutab BBC. Abramovitš sõlmis Mourinhoga augustis nelja aasta pikkuse lepingu, ent nüüd kaalub väidetavalt juhendajast loobumist. Samas on loobumisel väga kõrge hind - 40 miljonit naela.

Hiljuti tegi värvikate ütlemiste poolest tuntud Mourinho avalikult kriitikat ka oma mängijate kohta, öeldes, et nood reetsid ta. «Ma tunnen, et minu tehtud töö on reedetud. Töötasin selle mängu nimel neli päeva, tegin seoses vastastega ära kõik eeltöö,» rääkis Mourinho Leicesteri mängu järgsel pressikonverentsil. «Andsin enda mängijatele viimase kolme päeva jooksul kogu vajaliku informatsiooni. Tõin välja neli ohtlikku olukorda, kuid nad lõid mõlemad väravad just sellistest olukordadest.»

Veel arutles Mourinho, et ehk ületasid mängijad eelmisel hooajal meistritiitlit võites enda võimeid ja sellise taseme hoidmine polegi neil võimalik.

The Independenti sõnul on portugallase võimalik asendaja Juande Ramos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles