Tanel Leok hakkab Eestis sõitma KTMi värvides

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok ja Henri Roosiorg.
Tanel Leok ja Henri Roosiorg. Foto: KTM Eesti

Kui Suurbritannias võistlemiseks sõlmis motokrossisõitja Tanel Leok hiljuti koostöölepingu oma kunagise MVR-D meeskonnaga, siis kodumaal ja MM-etappidel on tema tsikliks KTM ja tiimiks KTM Estonia Racing, vahendab Motorsport.ee.

Täna avalikustatud koostöö lepingu kohaselt võistleb Leok KTM 450 SX-F tsiklil järgmisel hooajal kõikidel Eesti meistrivõistluste etappidel ning ka osadel MM-etappidel. «Kuna Taneli koostöö MVR-D sisaldas sõitmist ainult Inglismaal, siis pöördus üks Taneli toetajatest meie poole testimaks uut KTMi. Tegime siis Taneliga Saku rajal väikse proovipäeva ja tsikkel meeldis talle väga ning sealt areneski plaan, mis täna teoks sai,» rääkis KTM Estonia Racing manager Henri Roosiorg. «Meie tiimi põhirõhk on tuleval aastal seega osalemine Eesti meistrivõistlustel ja eesmärgika MX1 klassi Eesti meistritiitel.»

«Minu toetajad käisid välja idee osaleda Eestis ja MM-etappidel ning seda eelkõige KTMiga. Suhtlesime seejärel Eesti KTMi esindusega, tegime mõni nädal tagasi testi ja kuna KTM jättis mulle väga hea mulje ja ta on osaliselt sarnane Husqvarnale, millega ma Inglismaal võistlen, siis otsustasime ideega edasi minna. Saime meeskonnalt head tingimused ning kõik laabus, sest tegemist on suure firmaga, kellel on professionaalse meeskond ning saan rahulikult võistlustele keskenduda, ilma et peaksin logistiliste ja muude teemade pärast muretsema,» selgitas Leok meeskonna valikut.

«Lisaks Eesti meistrivõistluste etappidele osalen kindlasti kahel esimesel Euroopas toimuval MM-etapil ehk siis 28. märtsil Valkenswaardis ja 1. mail Kegumsis. Ülejäänud etappide saatuse üle otsustame siis peale neid võistluseid,» lisas ta.

Inglismaa meistrivõistlusel esindab Leok MVR-D meeskonda ja seda Husqvarna sadulas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles